Spring naar de inhoud

Spaghetti – all you can eat!

Het jaarlijkse najaars etentje staat dit jaar gepland op 12 november in GC De Munk, zaal Peerdestok.   Die ochtend zal de training ook in Munkzwalm zijn als 12-dorpenloop.  Ideaal dus, om na een sportieve prestatie aan te sluiten voor het aperitief.  Nadien gaan we genieten van een overheerlijke spaghetti met aangepaste dranken!  Wie niet naar de training komt, verwachten we rond 11u00.  Tevens op het menu: ambiance en gezelligheid!

Om praktische redenen – vragen we wel om in te schrijven voor 5 november en dat kan op 2 manieren:via de link Inschrijving spaghetti etentje of je stuurt ons een mailtje met alle gepaste info!

Prijs per persoon voor deze all-in formule is 10EUR!  We vragen wel om het gepaste bedrag vooraf te betalen op rekening BE32 0689 4180 9302 met duidelijke vermelding van je naam en het aantal personen.

Wees welkom!

Copyright JC Zwalm | Sitemap | Privacy